LoLo fun at OntraXs!

LoLo fun! English summary – Coming Friday to Sunday it’s great exhibition time, the OntraXs 2013 edition. Although I’m not one of the crew this years, I still have a little surprise for those who visit the DEMO booth of Team Mitropa. One of the members is doing some modell alterations, most of it is weathering on narrow gauge loco’s. He still was searching for some modells to get his hands on, I have two! So a little assignment, PIMP-MY-LOLO and you get the other for free!

Aanstaande vrijdag tot en met zondag is het weer smullen geblazen tijdens OntraXs 2013 in het spoorwegmuseum in Utrecht! Helaas dit jaar van mij geen bijdrage in de vorm van een diorama of iets nuttigs als een demonstratie. Maar ik heb wel iets leuks in het verschiet. In de demo stand van Team Mitropa worden ook locomotieven onder handen genomen, voornamelijk verweringstechnieken met spuit(bus) en poeders. Een van deze leden heeft nooit genoeg modellen en ik heb er twee over! Dus, een kleine uitdaging met een grootse tegenprestatie – PIMP MY LOLO, dan mag ie er eentje behouden. The Fleischmann Magic Train serie is eigenlijk niet zo interessant voor mij, te grof en qua aandrijving totaal niet te gebruiken. Wat deze in mijn voorraad doen weet ik eigenlijk niet, maar nu maar eens een besluit genomen “ze gaan eruit of  ‘apart’ terug in de vitrine”!

De opdracht is vrij simpel, de LoLo wordt in de basis rood metallic en dan worden er veel chrome onderdelen op aangebracht. Deze onderdelen worden ook gedoneerd en komen uit een pakketje van Italeri, truck accessoires 1:24 (qua schaal natuurlijk niet kloppend, maar da’s een bijzaak). Natuurlijk mogen de waterslide transfers niet worden overgeslagen, veel reclame en wellicht nog een pin-up voor de machinist. ditishetidee

Advertisements

2 thoughts on “LoLo fun at OntraXs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s